Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Familie sex noveller vi menn piken 2013

familie sex noveller vi menn piken 2013

Nå nyter det pensjonisttilværelsen som amfibiefly i Oslofjorden. Det uerfarne følget var fanget i snøstormen da guiden Brent D´Hooge og begge nødpeilesenderne forsvant ned i en dyp bresprekk. I de golde fjellområdene nordvest i Argentina finner Johnny Haglund en verden fylt av overtro og merkelige historier. Fra Vi Menn uke Når du ikke finner henne i havet, liker hun å danse på by'n og ri på hester. Du møter henne i Vi Menn Innpåsliten isbjørn og fiskere i nød er bare noen av mange ekstreme oppgaver for sysselmannshelikoptrene på Svalbard.

Vi ble med på flyferden. Banjarmasin er en labyrint av kanaler og elver. Men byen har et alvorlig problem: Vannveiene er i ferd med å blokkeres av en godluktende plante. En gresstripe på meter er alt som skal til for at Sigurd Brattetveit kommer seg i lufta. Les artikkelen fra Vi Menn uke 32, og se film fra flyturen her. Johnny Haglund besøkte halvøya med vulkanen som har gitt liv til mange sagn og historier, deriblant Jules Vernes "Reisen til Jordens indre".

Bli med til Snæfellsnes - halvøya der du finner inngang til jordens indre og en landingsplass for UFO-er. Bli med på fotoshoot og få ekstra bilder av Vi Menn piken i uke 29, Susanne.

I det øde og isolerte området, La Casualidad i Argentina, fant Vi Menn det som sannsynligvis er det ukjente skjulestedet til en av verdens største krigsforbrytere. Josef Mengele, også kalt «Dødens engel». Les artikkelen fra Vi Menn nr 28 og se Johnny Haglunds film fra området her. Om man holder øye med hva som selges på Internett, oppdager man hva som foregår i De tusen hjem.

Det er ikke småtterier. Uten å ta for hardt i kan det hevdes at nordmenn er fordreid av sexfiksering. For noen er et dinglende trangt bur meter over bakken i Oslo det siste stedet de ville vært.

Men for disse vindusvaskerne er Postgirobygget årets beste jobb. Vi ble med opp i gondolen deres. Johnny Haglund har tatt tusenvis av bilder i over 80 land. Last ned artikkelen, få ekstra bilder og film her. I riktig gamle dager var det så greit. Når damene tok av seg tøyet, var det tid for beundring av dusk. På badestrender fikk man sjelden mer enn glimt, nærmest bare skyggen av deiligheten. Skarpskytterne i Forsvarets profesjonelle avdelinger har fått nye rifler. Forsvaret sa nei til Vi Menn til å prøve riflene sammen med dem.

Vi tok saken i egne hender — tok kontakt med importøren og hadde en interessant dag på skytebanen. Bli med på fotoopptak og få ekstra bilder av Cesilie, Vi Menn-piken i uke Den 39 år unge brumunddølen Ole Ivar Lierhagen satser på noe så utradisjonelt som timbersport, alle ekstremsporters mor.

Her kan du en video der han utøver øvelsen "underhand" på riktig måte. Mongolias største by er verdens kaldeste hovedstad, og snart er den også verdens mest luftforurensede.

Åtte meters brøytekanter er hverdagen til brøytemannskapene på Vikafjellsvegen i Sogn når de kjemper for å holde landets mest vinterstengte vei mest mulig åpen. Se ekstra bilder og film fra artikkelen i Vi Menn uke 9 her. Maratonløpet er opphavet til alle manndomsprøver. Skal du løpe maraton i , bør du bestemme deg nå. Se film fra løpet her. Akkurat som under den kalde krigen, er det et kappløp mot tiden når de norske Fpilotene på QRA-beredskapen i Bodø må i lufta for å identifisere russiske fly utenfor norskekysten.

Suanne var den flotteste Vi Menn-piken i Begynnende håravfall var som slutten på livet. Se film fra når Telemark bataljon trener fremrykking i felt med skarp ammunisjon, Adazi, Latvia. Her får du enda flere bilder og film fra fotoopptaket av Tina, Vi Menn-piken i uke Her får du enda flere bilder og film fra fotoshooten med Vilde, Vi Menn-piken i uke Med Cactus har Citroën endelig bygget en litt rar bil igjen.

Vi synes den er både morsom, praktisk og fin å kjøre. Satt under press viser den seg veldig myk. Til slutt er vi på tre hjul i unnamanøveren. Den har nemlig hele hk og Nm dreiemoment fra det som ifølge Mercedes er verdens sterkeste serieproduserte firesylindrede motor. Vi har testet den, se video. I ble Sudavik på Island rammet av snøras. I stedet bygget man et nytt tettsted bare noen hundre meter unna. Les artikkelen og se film fra området her. Her får du film fra fotoopptaket og ekstra bilder av Linn, Vi Menn-piken i uke Etter 34 års innsats er det slutt for Lynx, Kystvaktens arbeidshest og Luftforsvarets raskeste og mest manøvrerbare helikopter.

Se bilder og film fra flyturen her. Norges aller siste Twin Otter flyr fortsatt passasjerer. Men alle hopper av underveis. Glengoyne-destilleriet i Skottland har utviklet sin egen sjokolade for å få damer til å drikke whisky. Vi har vært i Spania og prøvekjørt nye Audi TT. Den har et par fiffige løsning som lufteventiler med integrerte digitale displayer.

I tillegg har den ingen skjerm på konsollen. Alt er flyttet på skjermen bak rattet. Her ser du en liten film fra hvordan det ser ut. Vi har testet Opel Insignia stasjonsvogn med 1,6 liters bensinturbo med hk. Vi har vært i Østerrike og prøvekjørt Lexus NX h.

En veldig komfortabel SUV med mye utstyr. Noen sportslig bil er den derimot ikke. Verdens største caravanmesse bød i på en mengde nyheter, inklusive nye chassis fra Fiat, Ford og Iveco.

Rundt messeområdet finnes det enorme bobilparkeringer, der tusenvis av besøkende slår leir mens de sjekker ut hallene. Se film fra messen her. Kvinner liker å bli sett på med stjålne, lystne manneblikk. Det er politisk ukorrekt; vi snakker ørefikmateriale. Men ørefiken er egentlig et tungekyss. Det gir kvinnene hemmelige gleder å vite at hjernen til mannen som står borte og later som om han ikke glor, neppe greier enkle operasjoner fra den lille multiplikasjonstabellen engang, hjernen er blitt en uverdig velling av lyster Her får du vite litt mer om hva som skjer i redaksjonen i Vi Menn og hvordan vi tenker når vi lager bladene våre.

Robust, pålitelig og populær. I drøyt 70 år gjorde den lisensproduserte "Kongsberg-Colten" tjeneste i det norske forsvar. For våpensamlere er den et nasjonalt klenodium på linje med geitosten. Og på filmen du kan se her er det ingen tvil om at den fortsatt fungerer! Forsvarets største ressurs i terrorberedskapen er Heimevernets innsatsstyrker.

Her trenes bønder, fiskere og kontorister til å bli elitesoldater. Alle i Oslo har et forhold til Akerselva. Den har en fascinerende historie. Spennende er elva fortsatt, med ukjente tunneler og en utrolig dryppsteinsgrotte. Men hvis du trodde den var en ren idyll, må du tro om igjen. Denne artikkelen fra Johnny Haglund finner du i Vi Menn uke 40, filmen ser du her. Drittsekk kan man være utenbys, eller helst utenlands. Men i hjembyen bør man kjøre en ganske grei stil.

Ellers blir man nektet og har til slutt ikke andre alternativer enn å sitte hjemme og bælme Emilie er Vi Menn piken i uke Bli med "Behind the scenes" på Emilies fotoshoot og få ekstra bilder fra opptaket. Tunsberg Whiskeylaug besøkte whiskydestilleriet Jameson i Irland.

Her får du flere bilder fra turen. De fleste av oss liker både fly og eksplosjoner. Så hvorfor ikke gjøre som Kåre-Jan Johansen og anskaffe seg privat kamphelikopter? Her får du ekstra bilder og film fra den spennende artikkelen i Vi Menn uke Tre karer ble millionærer da de fant Rundeskatten i Jeg dykket ned i havet utenfor Runde, og oppdaget at her finnes det flere skatter Jagerflyenes egne luftkampfilmer i farger fra invasjonen på Kontinentet i Vi Menn var flue i glasset da tre norske bartendere vant et opphold i rom-drinkenes hjemland.

Vi var med da Goldfish testet prototypen på deres nye modell 38 SuperSport. Amerikanske tekniske magasiner fra — byr på fantastisk lesning. Det er ikke grenser for hva de fant opp, eller trodde at noen skulle finne opp.

Her er eksempler fra Mechanix Illustrated og Popular Science. Skulle Djevelen finne på å ta ferien sin på jordens overflate, bør han ikke lete lengre — her vil han finne paradiset sitt…. Actionstoff, Motor Ekstrem-bomberen Flaggermusflyet. Vi Menn-pikene Mariann fra Oslo Hils på Mariann Berg, omsorgsarbeideren som hater klagende og sytende mennesker, og innpåslitne insekter. Johnny Haglund Bulgariawood Gamle, forlatte monsterfabrikker fra kommunismens tid har tumleplass for filmbransjens actionhelter.

Motor, Reise Supersonisk kappløp 18 år etter den tragiske Concorde-ulykken er fokuset tilbake igjen på overlydsfly. Tesla Model 3 En halv million mennesker har bestilt Tesla Model 3. Ekstramateriale, Motor Baksete-sjåfører Begrepet "baksetesjåfør" får helt ny betydning med de siste modellene fra Mercedes og Audi. Krigen, Motor Dødens Engler Når tyske soldater så Piper Cubs i lufta, visste de at det snart ventet et regn av artillerigranater. Vi Menn-pikene Lea fra Flekkefjord Lea fra Flekkefjord jobber som bartender og makeupartist, og elsker skrekkfilmer og bygdefester.

Johnny Haglund Minerydder i Irak Audun Garthe var yrkeskriminell i Norge, mye på grunn av eventyrlyst og jakt på spenning. Redaksjonen Forsidejakten Vi Menn har gitt ut over utgaver siden , i tillegg til en rekke bilag og spesialmagasiner. Vi Menn-pikene Mia fra Oslo I neste ukes Vi Menn blir du bedre kjent med Mia fra Bergen, som er glad i mat, hater falskhet og skulle gjerne hatt med seg Liverpools sisteskanse Loris Karius på en øde øy.

Ekstramateriale, Motor Boeings norske sjef Se unik video fra av Clairmont Egtvedt, nordmannen som jobbet for, og etter hvert ledet flygiganten Boeing. Ekstramateriale Skutt i hodet av politiet Etter en biljakt ble da 17 år gamle Ronny Halseth skutt av politiet ved Trondheim natt til Ekstramateriale, Motor Dødelig lek med jagerfly 3. Johnny Haglund Hundene i Mosul I et krigsherjet og et utbombet Mosul er det bare bikkjene som er igjen i ruinene. Vi Menn-pikene Oda fra Oslo Oda Hopmark hater edderkopper og småkryp, og synes det er alt for mye fugler i hjembyen Oslo.

Vi Menn-pikene Emmy fra Fredrikstad Emmy Topalovic er glad i å danse og drive med poledancing, og å høre på musikk mens hun spiser tomater. Johnny Haglund Himalayas utrolige byggverk Johnny Haglund har vært i Himalaya og besøkt klorstrene i fjellene. Vi Menn-pikene Maria fra Gjøvik Maria Solbakken fra Gjøvik elsker rumpa si, venner og å reise, men hater sure, falske folk.

Vi Menn-pikene Sara Gunnerud Sara fra Moss er snill og hjelpsom, elsker og reiser, og angrer ikke på noe. Ekstramateriale, Johnny Haglund Det mystiske Kalashfolket I fjellene mellom Pakistan og Afghanistan holder de grønnøyde kalashene hjemme. Vi Menn-pikene May Johannessen May elsker fotball og øl, aller helst i kombinasjon. Actionstoff, Ekstramateriale Supersonisk kalkun TU var Sovjetunionens prestisjetunge supersoniske passasjerfly.

Vi Menn-pikene Aina Aina fra Blystadlia liker menn med humor og glimt i blikket, men liker ikke klisje-dater. Ekstramateriale, Reise Cruisekapteinens hverdag Kaptein Johannes Tysse seiler verden rundt som kaptein på cruiseskip.

Ekstramateriale, Johnny Haglund, Motor, Reise Verdens råeste bruktbilsjappe I femte etasje på et hotell i Las Vegas ligger det som må være verdens råeste bruktbilsjappe. Ekstramateriale Brutal slutt for romsonden Cassini har gått i bane rundt Saturn i 13 år. Ekstramateriale, Vi Menn-pikene Lene Lene fra Gjøvik beskriver seg selv som litt smågal på en positiv måte. Ekstramateriale, Motor Supermodellene Sandy Copemans modellbiler er ekstremt detaljerte, og koster gjerne flere hundre tusen kroner.

Ekstramateriale, Vi Menn-pikene Kjersti Nicole Kjersti Nicole har slettes ikke lyst til å ende på en øde øy med en kjendis. Ekstramateriale, Redaksjonen 84 kilometer pølser i uken Pølsemakeriet Åkeberg Skoglunn produserer 84 kilometer pølser i uken. Actionstoff, Ekstramateriale, Motor Ekstrem kjøretur i Pakistan Johnny Haglunds biltur gjennom Pakistan ble 11 timer med livsfarlig kjøring.

Actionstoff, Ekstramateriale, Redaksjonen På jobb med trefellerne Å felle høy og vanskelig plasserte trær er ingen jobb for amatører. Ekstramateriale Gigantplattformen Hebron Hebron er en av verdens største oljeplattformer, og er laget for å stå imot stormer, isfjell og skyhøye bølger.

Ekstramateriale Her lages sitteplasser daglig Ekornes er en av landets mest automatiserte bedrifter, men også en av de største arbeidsplassene. Actionstoff, Ekstramateriale 86 år gammel bokser Tippeoldefaren og boksetreneren Birger Olsen er kanskje landets sprekeste åring. Ekstramateriale, Redaksjonen Janus holder stand Nesten hele Norges klesindustri forsvant. Actionstoff, Ekstramateriale, Redaksjonen På jobb med redningsdykkerne Flere hundre nordmenn kan takke redningsdykkerne for at de unnslapp drukningsdøden.

Ekstramateriale, Vi Menn-pikene Lisa Lisa fra Sandefjord er mest fornøyd med øynene sine, og liker å se på tv. Balkan Bli med Vi Menn på en rundtur hvor Balkans historie, kultur og vakre natur står i fokus. Bilhimmelen Karbonkarosseriet skjuler illsinte hestekrefter. Det er en livsstil. Actionstoff, Ekstramateriale, Motor Verdens største lastebil Med en totaltvekt på tonn er Belaz verdens største lastebil med tipp. Ekstramateriale Fra potet til gull Her omgjøres årlig 25 tonn poteter til potetgull.

Actionstoff, Ekstramateriale, Motor, Reise Dragracing-familiens drømmebobil Familien Kongshem fra Telemark har dragracing i blodet, og bor standsmessig når de reiser rundt på stevner. Ekstramateriale, Johnny Haglund, Reise Sibirs fantastiske isgrotter Johnny Haglund har besøkt de fantastiske isgrottene ved Bajkalsjøen.

Actionstoff, Ekstramateriale, Motor Luftens gigant Etter flere tiår på historiens skrothaug vender luftskipene tilbake. Ekstramateriale, Vi Menn-pikene Live Live liker å være ute i naturen langt unna sivilisasjonen. Actionstoff, Ekstramateriale Spionfly-dødaren Svenskene lykkes der russerne feilet - de kom på skuddhold av spionflyet SR Blackbird.

Johnny Haglund, Motor, Reise Med bil over Bajkal Isen på Bajkalsjøen kan bli over en meter tjukk, men skruis, åpne råker og issvuller gjorde Johnny Haglunds tur strabasiøs. Ekstramateriale, Motor Tatra 8X8 Tatra Kolos veier 14 tonn, har dårlig svingradius og er snaue 9 meter lang - men kommer seg fram overalt. Ekstramateriale, Vi Menn-pikene Sarah Sarah fra Fredrikstad jobber som dronepilot og liker kald pils i solveggen.

Ekstramateriale Verdens bratteste gondolbane I mai åpner verdens bratteste gondolbane i Nordfjord, Sogn og Fjordane. Ekstramateriale Dette har Star Wars gitt oss George Lucas' innflytelse strekker seg langt ut over filmens verden.

Ekstramateriale, Vi Menn-pikene Anastacia Anastacia fra Oslo studerer, elsker å reise, og har særdeles kostbar smak. Ekstramateriale Norske Når satelitten Solar Orbiter skytes opp neste år, er det med norsk "hjerne". Ekstramateriale, Vi Menn-pikene Sara Sara sier selvtilliten økte etter at hun begynte som modell. Ekstramateriale Putins oppblåsbare forsvar Russlands forsvar har gått til innkjøp av oppblåsbare jagerfly og stridsvogner som lurer fienden. Se video og bilder!

Vi Menn-pikene Ingvild Ingvild fra Stavanger elsker dyr, og hater løgn. Vi Menn-pikene Malin er Vi Menn-piken ! Malin ble Årets Vi Menn-pike ! Vi Menn-pikene Rebecka Rebecka fra Oslo vil helst ligge lenge. Vi Menn-pikene Christine Christine fra Trondheim trener fem ganger i uka. Vi Menn-pikene Rebekka Rebekka er student fra Trondheim, og sover helst naken. Actionstoff, Reise Verdens største cruiseskip Bli med ombord Harmony of the Seas - verdens største cruiseskip.

Johnny Haglund Ninjaene i Gobi-ørkenen De lever på kjøtt og vodka, og graver etter gull i ørkenen. Actionstoff Veteranfly Kopierte Tryggve Gran. Vi Menn-pikene Melanie Melanie fra Oslo jobber som modell, elsker mat, alkohol og gaming. Actionstoff, Motor Mikrojager Bli med opp i verdens raskeste mikrofly.

Reise Londons ginbarer Bli med ned i den unike ginbaren og destilleriet midt i London. Actionstoff Luftforsvarets gullspurver De flyr ikke raskest, men Forsvarets "Gullspurver" flyr i hvert fall tettest. Vi Menn-pikene Nina Nina fra Gjøvik er helsefagarbeider og glad i å synge. Actionstoff Drømmehobby Eskil Amdal har drømmehobbyen. Vi Menn-pikene Elisabeth Elisabeth fra Porsgrunn elsker pølse i brød. Vi Menn-pikene Lene Antonsen Lene er personlig trener fra Horten, og forteller at hun er gal og eventyrlysten.

Ekstramateriale Fra torsk til tran Tusenvis av torsk bli hver dag forvandlet til Møllers Tran. Vi Menn-pikene Ann Jeanette Ann. Vi Menn-pikene Anna Anna Knihinicka fra Oslo er instruktør i muaythai ser etter ærlighet og hater drama. Johnny Haglund Verdens største kloster meter over havet finner du "maurtua" Larung Gar, verdens største kloster.

Actionstoff Eksperter på kontraterror Bli med beredskapstroppen og Forsvarets Spesialkommando som øver seg på å møte terror. Actionstoff Reddende rakettstol En katapultstol kan være redningen for jagerpiloter i trøbbel. Actionstoff Fjernstyrte spionfly I framtiden vil norske spionfly være ubemannede.

Reise Vi besøkte Grandiosa-fabrikken Inspirert fra Canada og oppfunnet i Brummundal, i dag lages grandisen på Stranda. Vi Menn-pikene Melanie og Camilla To jenter, dobbelt så moro. Johnny Haglund Sjåfør i verdens verste trafikk Det er bra betalt å kjøre lastebil i India, men det er jaggu farlig også. Vi Menn-pikene Cathrina Hell og lykke, her er film og bilder av Cathrina. Actionstoff På patrulje ved russergrensa Vi ble med Orion-flyet på vingene.

Les artikkel og se film. Vi Menn-pikene Camilla Bekkemellem Camilla sier det som det er: Actionstoff Spionskipet Marjata Se video av skipet russerne hater, og les artikkelen i nyeste utgave av Vi Menn. Vi Menn-pikene Marielle Hils på Marielle da vel. Reise Dødsveiene i Bolivia Bli med på verdens farligste veistrekning. Actionstoff Basehoppingens far Carl Boenish blir regnet som basehoppingens far. Skråblikk Det kvinner vil ha Peter Nagy vil gjerne være drømmemannen.

Reise Allure of the Sea Bli med ombord på verdens største cruiseskip. Motor Alt stemmer bortsett fra utseendet En fantastisk motor og et utseende som skurrer. Johnny Haglund Indiske bakgater Verdens største demokrati huser utallige mil med trange, lange, kaotiske, mørke, lyse, eventyrlige og eksotiske bakgater.

Actionstoff Monsteret er tilbake Landets største borremaskin er tonn tungt. Vi Menn-pikene Se fotoshoot med Andrine. Motor Komfort i særklasse Den bilen som glir umerkelig over en fartshump finnes neppe, men få gjør det bedre enn denne. Vi Menn-pikene Thea Linn Thea fra Stahelle liker amerikanske biler og er glad i leppene sine, og det verste hun vet er falske mennesker. Vi Menn-pikene Sprudlende Liss-Marie Drammensjenta Liss-Marie Beck er en student som elsker å reise og synge, og beskriver seg som omsorgsfull, sprudlende og snill.

Actionstoff Dramatisk da turguide falt ned i bresprekk Det uerfarne følget var fanget i snøstormen da guiden Brent D´Hooge og begge nødpeilesenderne forsvant ned i en dyp bresprekk. Johnny Haglund Argentinas øde hjørne I de golde fjellområdene nordvest i Argentina finner Johnny Haglund en verden fylt av overtro og merkelige historier. Vi Menn-pikene Linn Beate Når du ikke finner henne i havet, liker hun å danse på by'n og ri på hester.

Actionstoff Se sysselmannhelikopteret i aksjon Innpåsliten isbjørn og fiskere i nød er bare noen av mange ekstreme oppgaver for sysselmannshelikoptrene på Svalbard. Johnny Haglund Byen med forstoppelse - se film Banjarmasin er en labyrint av kanaler og elver.

Actionstoff Mikrofly Hardanger - se film her En gresstripe på meter er alt som skal til for at Sigurd Brattetveit kommer seg i lufta. Vi Menn-pikene Møt Silje! Johnny Haglund Den magiske vulkanen Johnny Haglund besøkte halvøya med vulkanen som har gitt liv til mange sagn og historier, deriblant Jules Vernes "Reisen til Jordens indre".

Vi Menn-pikene Møt Martine! Vi Menn-pikene Bli med på fotoshoot i skogen! Her får du ekstra bilder og film av Linn, Vi Menn-piken i uke Johnny Haglund Mengeles ukjente skjulested I det øde og isolerte området, La Casualidad i Argentina, fant Vi Menn det som sannsynligvis er det ukjente skjulestedet til en av verdens største krigsforbrytere. Reise På flytur i verdens ytterkant. Vi Menn-pikene Ekstra bilder av Marita! Vi Menn-pikene Ekstra bilder og film av Anette! Skråblikk Fiksert på sex Om man holder øye med hva som selges på Internett, oppdager man hva som foregår i De tusen hjem.

Actionstoff Høytsvevende vindusvaskere For noen er et dinglende trangt bur meter over bakken i Oslo det siste stedet de ville vært. Vi Menn-pikene Bli med på fotoshoot! Vi Menn-pikene Møt Marta fra Oslo! Johnny Haglund Fototips, fascinerende film og flotte bilder! Vi Menn-pikene Møt Silje Marie! Skråblikk Duskens venner I riktig gamle dager var det så greit. Vi Menn-pikene Film og ekstra bilder av Cesilie!

Ekstramateriale Høgger'n Den 39 år unge brumunddølen Ole Ivar Lierhagen satser på noe så utradisjonelt som timbersport, alle ekstremsporters mor. Vi Menn-pikene Ekstra bilder av Ida Cathrine. Johnny Haglund Viddas mann. Actionstoff Her kommer snøbussen. Actionstoff Ulan Bators forbannelse Mongolias største by er verdens kaldeste hovedstad, og snart er den også verdens mest luftforurensede. Actionstoff Brøytekongene - se film her Åtte meters brøytekanter er hverdagen til brøytemannskapene på Vikafjellsvegen i Sogn når de kjemper for å holde landets mest vinterstengte vei mest mulig åpen.

Reise Maraton-karneval Maratonløpet er opphavet til alle manndomsprøver. Actionstoff Russerjakt i grenseland - ekstra bilder og film Scramble! Vi Menn-pikene Vi Menn-piken er kåret! Skråblikk Helter med hentehår Begynnende håravfall var som slutten på livet. Actionstoff Film fra Telemark bataljons trening Se film fra når Telemark bataljon trener fremrykking i felt med skarp ammunisjon, Adazi, Latvia.

Actionstoff Siste tur med Lynxen Etter 34 års innsats er det slutt for Lynx, Kystvaktens arbeidshest og Luftforsvarets raskeste og mest manøvrerbare helikopter.

Actionstoff Himmelheisen - ekstra bilder og film Norges aller siste Twin Otter flyr fortsatt passasjerer. Reise Sjokolade til whiskyen Glengoyne-destilleriet i Skottland har utviklet sin egen sjokolade for å få damer til å drikke whisky. Motor Vi har testet Audi TT! Verdens største bobilmesse Verdens største caravanmesse bød i på en mengde nyheter, inklusive nye chassis fra Fiat, Ford og Iveco.

Skråblikk Våte tanker om dameben Kvinner liker å bli sett på med stjålne, lystne manneblikk. Redaksjonen Siste nytt fra redaksjonen Her får du vite litt mer om hva som skjer i redaksjonen i Vi Menn og hvordan vi tenker når vi lager bladene våre. Krigen Kongsberg-Colten år Robust, pålitelig og populær. Actionstoff Grasrota mot terror - se film Forsvarets største ressurs i terrorberedskapen er Heimevernets innsatsstyrker. Skråblikk Room Service Drittsekk kan man være utenbys, eller helst utenlands.

Actionstoff Bygget sitt eget kamphelikopter - se filmen! Escorts tromsø tone damli porno, Paradise hotel norge sesong 2 escorte norsk. Halvor har samlet sine aller mest minneverdige Paradise Hotel-gutter gjennom Vi har tatt en prat med de første deltakerne som sjekker inn på Paradise Hotel.

Henriette lien naken bryllupsdikt til kort Archive. Paradise hotel norge norwegian gay porn. Finalen i Paradise Hotel. Paradise hotel norge norsk sex cam - norsk Dette skal brukes for Før du godkjenner å møte nye.

Sex Mother In Law Video adult friend finder in burtraesk se. Sex møteplass Tønsberg Escort bergen norway. Paradise hotel norge norsk sex cam Paradise hotel norge norsk sex cam Paradise hotel norge norsk xxx 28 Paradise hotel norge norsk xxx Paradise hotel norge norsk xxx Gay sex oslo hvor nakenedamer eldredamer klitoris Paradise hotel norge norsk xxx - Webcam sexchat wevibe Posted on Sluttført for måneder siden swedish porr massasje oslo anbefalinger er derfor vi hadde en profesjonell bdsm movies porno videoer søreng erotikk familie sex noveller nordnesögard.

Norsk milf paradise hotel norge - escort ålesund Paradise hotel norge kåte norske damer Sandra lyng haugen mann sex.

familie sex noveller vi menn piken 2013 Se video her, og les artikkelen fra det nyeste Vi Menn Bobil. I stedet bygget man et nytt tettsted bare noen hundre meter unna. Se video av trefellere i aksjon. Hinterlasse eine Antwort Antworten abbrechen. Liv fra Porsgrunn elsker reiser, bikkjer og parties.

Familie sex noveller vi menn piken 2013 -

Camilla Marie fra Råholt påstår at hun ikke trener. Og de blir større enn noensinne. Vi Menn-pikene Ekstra bilder og film av Anette! Btst chat dating czech sex: To jenter, dobbelt så moro.

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Vi menn piken penis bondage Vi Menn lanserer en ny pike hver uke, og det er ikke til å komme bort i fra at noen Vi Mennpiken Camilla føler seg sexy og forførisk når hun. Bergen thai massasje vi menn piken - com unga. Segen Abraham og Rehman Afzal ble kret til rets Veitvet-pike og -gutt, under. Vi menn piken real escort oslo, Bondage set skjev penis.

Vi menn piken real escort oslo, Perfekt at hun jobber på bensinstasjon da. Søker du eskorte og massasje Jenter fra Sør-Trøndelag i Norge. Selv om de mannlige. Somerset Maugham Vi menn piken penis bondage - eskorte nett Vi menn piken milf porno EROTISK KONTAKT NORA MØRK Vi menn piken penis bondage Norsk prono sex chat norsk Amatør sex video kontakt annonser Kvepper, fitta det sexy korsetter intimbarbering kvinner bilder larkollen outdoor bondage herpes dating otta watch free live cams xnxx vi menn piken milf porno sex porno elverum søker sex partner porno lesbian sandane xxx free massasje ålesund sex bakfra erotikknett vestbygda xxx fre porn sex treff norge skarnes escorte molde gratis erotiske filmer erotikk naken russejenter risor big dick pictures norges date vi menn piken penis bondage.

Nå får hun ros for å kle på startops. Men for disse vindusvaskerne er Postgirobygget årets beste jobb. Vi ble med opp i gondolen deres. Johnny Haglund har tatt tusenvis av bilder i over 80 land. Last ned artikkelen, få ekstra bilder og film her. I riktig gamle dager var det så greit. Når damene tok av seg tøyet, var det tid for beundring av dusk.

På badestrender fikk man sjelden mer enn glimt, nærmest bare skyggen av deiligheten. Skarpskytterne i Forsvarets profesjonelle avdelinger har fått nye rifler. Forsvaret sa nei til Vi Menn til å prøve riflene sammen med dem. Vi tok saken i egne hender — tok kontakt med importøren og hadde en interessant dag på skytebanen.

Bli med på fotoopptak og få ekstra bilder av Cesilie, Vi Menn-piken i uke Den 39 år unge brumunddølen Ole Ivar Lierhagen satser på noe så utradisjonelt som timbersport, alle ekstremsporters mor. Her kan du en video der han utøver øvelsen "underhand" på riktig måte. Mongolias største by er verdens kaldeste hovedstad, og snart er den også verdens mest luftforurensede. Åtte meters brøytekanter er hverdagen til brøytemannskapene på Vikafjellsvegen i Sogn når de kjemper for å holde landets mest vinterstengte vei mest mulig åpen.

Se ekstra bilder og film fra artikkelen i Vi Menn uke 9 her. Maratonløpet er opphavet til alle manndomsprøver. Skal du løpe maraton i , bør du bestemme deg nå. Se film fra løpet her.

Akkurat som under den kalde krigen, er det et kappløp mot tiden når de norske Fpilotene på QRA-beredskapen i Bodø må i lufta for å identifisere russiske fly utenfor norskekysten. Suanne var den flotteste Vi Menn-piken i Begynnende håravfall var som slutten på livet. Se film fra når Telemark bataljon trener fremrykking i felt med skarp ammunisjon, Adazi, Latvia. Her får du enda flere bilder og film fra fotoopptaket av Tina, Vi Menn-piken i uke Her får du enda flere bilder og film fra fotoshooten med Vilde, Vi Menn-piken i uke Med Cactus har Citroën endelig bygget en litt rar bil igjen.

Vi synes den er både morsom, praktisk og fin å kjøre. Satt under press viser den seg veldig myk. Til slutt er vi på tre hjul i unnamanøveren. Den har nemlig hele hk og Nm dreiemoment fra det som ifølge Mercedes er verdens sterkeste serieproduserte firesylindrede motor. Vi har testet den, se video. I ble Sudavik på Island rammet av snøras. I stedet bygget man et nytt tettsted bare noen hundre meter unna. Les artikkelen og se film fra området her. Her får du film fra fotoopptaket og ekstra bilder av Linn, Vi Menn-piken i uke Etter 34 års innsats er det slutt for Lynx, Kystvaktens arbeidshest og Luftforsvarets raskeste og mest manøvrerbare helikopter.

Se bilder og film fra flyturen her. Norges aller siste Twin Otter flyr fortsatt passasjerer. Men alle hopper av underveis. Glengoyne-destilleriet i Skottland har utviklet sin egen sjokolade for å få damer til å drikke whisky. Vi har vært i Spania og prøvekjørt nye Audi TT. Den har et par fiffige løsning som lufteventiler med integrerte digitale displayer.

I tillegg har den ingen skjerm på konsollen. Alt er flyttet på skjermen bak rattet. Her ser du en liten film fra hvordan det ser ut. Vi har testet Opel Insignia stasjonsvogn med 1,6 liters bensinturbo med hk. Vi har vært i Østerrike og prøvekjørt Lexus NX h. En veldig komfortabel SUV med mye utstyr. Noen sportslig bil er den derimot ikke. Verdens største caravanmesse bød i på en mengde nyheter, inklusive nye chassis fra Fiat, Ford og Iveco.

Rundt messeområdet finnes det enorme bobilparkeringer, der tusenvis av besøkende slår leir mens de sjekker ut hallene. Se film fra messen her. Kvinner liker å bli sett på med stjålne, lystne manneblikk. Det er politisk ukorrekt; vi snakker ørefikmateriale. Men ørefiken er egentlig et tungekyss. Det gir kvinnene hemmelige gleder å vite at hjernen til mannen som står borte og later som om han ikke glor, neppe greier enkle operasjoner fra den lille multiplikasjonstabellen engang, hjernen er blitt en uverdig velling av lyster Her får du vite litt mer om hva som skjer i redaksjonen i Vi Menn og hvordan vi tenker når vi lager bladene våre.

Robust, pålitelig og populær. I drøyt 70 år gjorde den lisensproduserte "Kongsberg-Colten" tjeneste i det norske forsvar. For våpensamlere er den et nasjonalt klenodium på linje med geitosten. Og på filmen du kan se her er det ingen tvil om at den fortsatt fungerer! Forsvarets største ressurs i terrorberedskapen er Heimevernets innsatsstyrker. Her trenes bønder, fiskere og kontorister til å bli elitesoldater. Alle i Oslo har et forhold til Akerselva. Den har en fascinerende historie.

Spennende er elva fortsatt, med ukjente tunneler og en utrolig dryppsteinsgrotte. Men hvis du trodde den var en ren idyll, må du tro om igjen. Denne artikkelen fra Johnny Haglund finner du i Vi Menn uke 40, filmen ser du her. Drittsekk kan man være utenbys, eller helst utenlands. Men i hjembyen bør man kjøre en ganske grei stil. Ellers blir man nektet og har til slutt ikke andre alternativer enn å sitte hjemme og bælme Emilie er Vi Menn piken i uke Bli med "Behind the scenes" på Emilies fotoshoot og få ekstra bilder fra opptaket.

Tunsberg Whiskeylaug besøkte whiskydestilleriet Jameson i Irland. Her får du flere bilder fra turen. De fleste av oss liker både fly og eksplosjoner. Så hvorfor ikke gjøre som Kåre-Jan Johansen og anskaffe seg privat kamphelikopter? Her får du ekstra bilder og film fra den spennende artikkelen i Vi Menn uke Tre karer ble millionærer da de fant Rundeskatten i Jeg dykket ned i havet utenfor Runde, og oppdaget at her finnes det flere skatter Jagerflyenes egne luftkampfilmer i farger fra invasjonen på Kontinentet i Vi Menn var flue i glasset da tre norske bartendere vant et opphold i rom-drinkenes hjemland.

Vi var med da Goldfish testet prototypen på deres nye modell 38 SuperSport. Amerikanske tekniske magasiner fra — byr på fantastisk lesning. Det er ikke grenser for hva de fant opp, eller trodde at noen skulle finne opp. Her er eksempler fra Mechanix Illustrated og Popular Science. Skulle Djevelen finne på å ta ferien sin på jordens overflate, bør han ikke lete lengre — her vil han finne paradiset sitt…. Actionstoff, Motor Ekstrem-bomberen Flaggermusflyet.

Vi Menn-pikene Mariann fra Oslo Hils på Mariann Berg, omsorgsarbeideren som hater klagende og sytende mennesker, og innpåslitne insekter. Johnny Haglund Bulgariawood Gamle, forlatte monsterfabrikker fra kommunismens tid har tumleplass for filmbransjens actionhelter.

Motor, Reise Supersonisk kappløp 18 år etter den tragiske Concorde-ulykken er fokuset tilbake igjen på overlydsfly. Tesla Model 3 En halv million mennesker har bestilt Tesla Model 3. Ekstramateriale, Motor Baksete-sjåfører Begrepet "baksetesjåfør" får helt ny betydning med de siste modellene fra Mercedes og Audi.

Krigen, Motor Dødens Engler Når tyske soldater så Piper Cubs i lufta, visste de at det snart ventet et regn av artillerigranater. Vi Menn-pikene Lea fra Flekkefjord Lea fra Flekkefjord jobber som bartender og makeupartist, og elsker skrekkfilmer og bygdefester. Johnny Haglund Minerydder i Irak Audun Garthe var yrkeskriminell i Norge, mye på grunn av eventyrlyst og jakt på spenning. Redaksjonen Forsidejakten Vi Menn har gitt ut over utgaver siden , i tillegg til en rekke bilag og spesialmagasiner.

Vi Menn-pikene Mia fra Oslo I neste ukes Vi Menn blir du bedre kjent med Mia fra Bergen, som er glad i mat, hater falskhet og skulle gjerne hatt med seg Liverpools sisteskanse Loris Karius på en øde øy. Ekstramateriale, Motor Boeings norske sjef Se unik video fra av Clairmont Egtvedt, nordmannen som jobbet for, og etter hvert ledet flygiganten Boeing. Ekstramateriale Skutt i hodet av politiet Etter en biljakt ble da 17 år gamle Ronny Halseth skutt av politiet ved Trondheim natt til Ekstramateriale, Motor Dødelig lek med jagerfly 3.

Johnny Haglund Hundene i Mosul I et krigsherjet og et utbombet Mosul er det bare bikkjene som er igjen i ruinene. Vi Menn-pikene Oda fra Oslo Oda Hopmark hater edderkopper og småkryp, og synes det er alt for mye fugler i hjembyen Oslo. Vi Menn-pikene Emmy fra Fredrikstad Emmy Topalovic er glad i å danse og drive med poledancing, og å høre på musikk mens hun spiser tomater.

Johnny Haglund Himalayas utrolige byggverk Johnny Haglund har vært i Himalaya og besøkt klorstrene i fjellene. Vi Menn-pikene Maria fra Gjøvik Maria Solbakken fra Gjøvik elsker rumpa si, venner og å reise, men hater sure, falske folk. Vi Menn-pikene Sara Gunnerud Sara fra Moss er snill og hjelpsom, elsker og reiser, og angrer ikke på noe. Ekstramateriale, Johnny Haglund Det mystiske Kalashfolket I fjellene mellom Pakistan og Afghanistan holder de grønnøyde kalashene hjemme.

Vi Menn-pikene May Johannessen May elsker fotball og øl, aller helst i kombinasjon. Actionstoff, Ekstramateriale Supersonisk kalkun TU var Sovjetunionens prestisjetunge supersoniske passasjerfly.

Vi Menn-pikene Aina Aina fra Blystadlia liker menn med humor og glimt i blikket, men liker ikke klisje-dater. Ekstramateriale, Reise Cruisekapteinens hverdag Kaptein Johannes Tysse seiler verden rundt som kaptein på cruiseskip. Ekstramateriale, Johnny Haglund, Motor, Reise Verdens råeste bruktbilsjappe I femte etasje på et hotell i Las Vegas ligger det som må være verdens råeste bruktbilsjappe.

Ekstramateriale Brutal slutt for romsonden Cassini har gått i bane rundt Saturn i 13 år. Ekstramateriale, Vi Menn-pikene Lene Lene fra Gjøvik beskriver seg selv som litt smågal på en positiv måte. Ekstramateriale, Motor Supermodellene Sandy Copemans modellbiler er ekstremt detaljerte, og koster gjerne flere hundre tusen kroner. Ekstramateriale, Vi Menn-pikene Kjersti Nicole Kjersti Nicole har slettes ikke lyst til å ende på en øde øy med en kjendis.

Ekstramateriale, Redaksjonen 84 kilometer pølser i uken Pølsemakeriet Åkeberg Skoglunn produserer 84 kilometer pølser i uken. Actionstoff, Ekstramateriale, Motor Ekstrem kjøretur i Pakistan Johnny Haglunds biltur gjennom Pakistan ble 11 timer med livsfarlig kjøring. Actionstoff, Ekstramateriale, Redaksjonen På jobb med trefellerne Å felle høy og vanskelig plasserte trær er ingen jobb for amatører.

Ekstramateriale Gigantplattformen Hebron Hebron er en av verdens største oljeplattformer, og er laget for å stå imot stormer, isfjell og skyhøye bølger. Ekstramateriale Her lages sitteplasser daglig Ekornes er en av landets mest automatiserte bedrifter, men også en av de største arbeidsplassene. Actionstoff, Ekstramateriale 86 år gammel bokser Tippeoldefaren og boksetreneren Birger Olsen er kanskje landets sprekeste åring.

Ekstramateriale, Redaksjonen Janus holder stand Nesten hele Norges klesindustri forsvant. Actionstoff, Ekstramateriale, Redaksjonen På jobb med redningsdykkerne Flere hundre nordmenn kan takke redningsdykkerne for at de unnslapp drukningsdøden.

Ekstramateriale, Vi Menn-pikene Lisa Lisa fra Sandefjord er mest fornøyd med øynene sine, og liker å se på tv. Balkan Bli med Vi Menn på en rundtur hvor Balkans historie, kultur og vakre natur står i fokus. Bilhimmelen Karbonkarosseriet skjuler illsinte hestekrefter. Det er en livsstil.

Actionstoff, Ekstramateriale, Motor Verdens største lastebil Med en totaltvekt på tonn er Belaz verdens største lastebil med tipp. Ekstramateriale Fra potet til gull Her omgjøres årlig 25 tonn poteter til potetgull. Actionstoff, Ekstramateriale, Motor, Reise Dragracing-familiens drømmebobil Familien Kongshem fra Telemark har dragracing i blodet, og bor standsmessig når de reiser rundt på stevner.

Ekstramateriale, Johnny Haglund, Reise Sibirs fantastiske isgrotter Johnny Haglund har besøkt de fantastiske isgrottene ved Bajkalsjøen. Actionstoff, Ekstramateriale, Motor Luftens gigant Etter flere tiår på historiens skrothaug vender luftskipene tilbake. Ekstramateriale, Vi Menn-pikene Live Live liker å være ute i naturen langt unna sivilisasjonen. Actionstoff, Ekstramateriale Spionfly-dødaren Svenskene lykkes der russerne feilet - de kom på skuddhold av spionflyet SR Blackbird.

Johnny Haglund, Motor, Reise Med bil over Bajkal Isen på Bajkalsjøen kan bli over en meter tjukk, men skruis, åpne råker og issvuller gjorde Johnny Haglunds tur strabasiøs. Ekstramateriale, Motor Tatra 8X8 Tatra Kolos veier 14 tonn, har dårlig svingradius og er snaue 9 meter lang - men kommer seg fram overalt. Ekstramateriale, Vi Menn-pikene Sarah Sarah fra Fredrikstad jobber som dronepilot og liker kald pils i solveggen. Ekstramateriale Verdens bratteste gondolbane I mai åpner verdens bratteste gondolbane i Nordfjord, Sogn og Fjordane.

Ekstramateriale Dette har Star Wars gitt oss George Lucas' innflytelse strekker seg langt ut over filmens verden. Ekstramateriale, Vi Menn-pikene Anastacia Anastacia fra Oslo studerer, elsker å reise, og har særdeles kostbar smak. Ekstramateriale Norske Når satelitten Solar Orbiter skytes opp neste år, er det med norsk "hjerne". Ekstramateriale, Vi Menn-pikene Sara Sara sier selvtilliten økte etter at hun begynte som modell. Ekstramateriale Putins oppblåsbare forsvar Russlands forsvar har gått til innkjøp av oppblåsbare jagerfly og stridsvogner som lurer fienden.

Se video og bilder! Vi Menn-pikene Ingvild Ingvild fra Stavanger elsker dyr, og hater løgn. Vi Menn-pikene Malin er Vi Menn-piken ! Malin ble Årets Vi Menn-pike ! Vi Menn-pikene Rebecka Rebecka fra Oslo vil helst ligge lenge. Vi Menn-pikene Christine Christine fra Trondheim trener fem ganger i uka. Vi Menn-pikene Rebekka Rebekka er student fra Trondheim, og sover helst naken. Actionstoff, Reise Verdens største cruiseskip Bli med ombord Harmony of the Seas - verdens største cruiseskip.

Johnny Haglund Ninjaene i Gobi-ørkenen De lever på kjøtt og vodka, og graver etter gull i ørkenen. Actionstoff Veteranfly Kopierte Tryggve Gran.

Vi Menn-pikene Melanie Melanie fra Oslo jobber som modell, elsker mat, alkohol og gaming. Actionstoff, Motor Mikrojager Bli med opp i verdens raskeste mikrofly. Reise Londons ginbarer Bli med ned i den unike ginbaren og destilleriet midt i London.

Actionstoff Luftforsvarets gullspurver De flyr ikke raskest, men Forsvarets "Gullspurver" flyr i hvert fall tettest. Vi Menn-pikene Nina Nina fra Gjøvik er helsefagarbeider og glad i å synge. Actionstoff Drømmehobby Eskil Amdal har drømmehobbyen. Vi Menn-pikene Elisabeth Elisabeth fra Porsgrunn elsker pølse i brød. Vi Menn-pikene Lene Antonsen Lene er personlig trener fra Horten, og forteller at hun er gal og eventyrlysten.

Ekstramateriale Fra torsk til tran Tusenvis av torsk bli hver dag forvandlet til Møllers Tran. Vi Menn-pikene Ann Jeanette Ann. Vi Menn-pikene Anna Anna Knihinicka fra Oslo er instruktør i muaythai ser etter ærlighet og hater drama. Johnny Haglund Verdens største kloster meter over havet finner du "maurtua" Larung Gar, verdens største kloster. Actionstoff Eksperter på kontraterror Bli med beredskapstroppen og Forsvarets Spesialkommando som øver seg på å møte terror.

Actionstoff Reddende rakettstol En katapultstol kan være redningen for jagerpiloter i trøbbel. Actionstoff Fjernstyrte spionfly I framtiden vil norske spionfly være ubemannede. Reise Vi besøkte Grandiosa-fabrikken Inspirert fra Canada og oppfunnet i Brummundal, i dag lages grandisen på Stranda.

Vi Menn-pikene Melanie og Camilla To jenter, dobbelt så moro. Sex møteplass Tønsberg Escort bergen norway. Paradise hotel norge norsk sex cam Paradise hotel norge norsk sex cam Paradise hotel norge norsk xxx 28 Paradise hotel norge norsk xxx Paradise hotel norge norsk xxx Gay sex oslo hvor nakenedamer eldredamer klitoris Paradise hotel norge norsk xxx - Webcam sexchat wevibe Posted on Sluttført for måneder siden swedish porr massasje oslo anbefalinger er derfor vi hadde en profesjonell bdsm movies porno videoer søreng erotikk familie sex noveller nordnesögard.

Norsk milf paradise hotel norge - escort ålesund Paradise hotel norge kåte norske damer Sandra lyng haugen mann sex. Kategoriarkiv för Kontakt-annonse escorte møre Paradise hotel norge ssbbw porn Von paradise hotel norge historier om sex Dejtingsidor gratis 0 Dogging trondheim ssbbw porn, Jenny skavlan nakenbilder tantra oslo.

Thai massasje tøyen paradise hotel nakenscener. Porno hup norsk prono Escorte stavanger kåte norske jenter Norske kåte jenter sexy truser Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.

Hotel Cæsar - Sex Scener.

Familie sex noveller vi menn piken 2013 -

Begrepet "baksetesjåfør" får helt ny betydning med de siste modellene fra Mercedes og Audi. Det er politisk ukorrekt; vi snakker ørefikmateriale.

0 thoughts on “Familie sex noveller vi menn piken 2013

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *